Annons:
Etikettom-sajten
Läst 7050 ggr
Gasoline
4/11/09, 1:52 PM

Sök- och bokmärk funktionen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Om hur man använder sök och bokmärks funktionen.

Sök- och bokmärksfunktionen!

Det finns två otroligt bra funktioner här på iFokus, som alla kanske inte märkt. Den ena är att söka bland trådar på sajten, den andra är att bokmärka trådar.

**Bokmärka en tråd
**När du bokmärker en tråd så hamnar den under en speciell flik i högra kolumnen på sajten. Vill du åt den tråden behöver du inte bläddra igenom massor av inlägg som inte ens intresserar dig. Du behöver aldirg mer tappa bort en tråd!
**Bokmärk 1.jpg
**

Gå in på tråden du vill bokmärka. Ser ni  raden(som på denhär sajten är blå) där det står "Första olästa", "Prenumenera", "Bokmärk" och "Tipsa en vän". Klicka på bokmärk.
Bokmärk 2.jpg

Gå nu till sajtens förstasida. Klicka på "Bokmärken"-fliken. Där finns nu tråden du bokmärkt!
Bokmärk 3.jpg

**Söka bland sajtens trådar och artiklar
**Har du sett fliken brevid "Skriv Inlägg"? Klickar du där kommer du till sökfunktionen. Har du en fråga om något som rör film, kanske den redan blivit ställd och besvarad på denhär sajten. Då sparar det både dig och andra tid att söka bland trådarna istället för att ställa frågan igen.

Klicka på fliken "sök" som är precis brevid "skriv inlägg" när du är på sajtens förstasida. Då kommer du till en sida med en ruta där du ska skriva ditt/dina sökord.
Sök 1.jpg

Vi säger att du vill söka efter LiindaH:s tråd "Ny sajtvärd". Skriv det i fältet och klicka på Sök.
Sök 2.jpg

Och titta nu! Nu ploppade ju tråden jag sökte efter upp direkt. Bara trycka på länken så kommer trådens innehåll fram. Ibland kan det vara lite svårt att hitta rätt tråd, men bläddra band sidorna så kanske du hittar det du söker ändå. Och tyvärr kan iFokus sökfunktion krångla ibland har jag märkt.
Sök 3.jpg

Lycka till med ditt sökande och bokmärkande!

Skriven av Ebba-A

Annons:
Alexej
4/11/09, 3:12 PM
#1

Jättebra!

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Upp till toppen
Annons: