Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

01. Vardagstips/informationer 02. Hem och hushåll 03. Onödiga utgifter 04. Handla rätt 05. Prisvärda butiker 06. Budget och kassabok 07. Internet 08. Gratissajter 09. Blocket, Tradera och Ebay 10. El, bensin osv. 11. Telefoni och bredband 12. Inredning och trädgård 13. Semestertips 14. Allt som är gratis! 15. Studier 16. Arbete och/eller sjukdom 17. Är du arbetssökande? 18. Dåliga erfarenheter arbetsförmedling/socialen 19. Goda erfarenheter arbetsförmedlingen/socialen 20. Låna pengar? 21. Banker, kreditinstitioner och försäkringar 21. Myndigheter 22. Fonder och stipendier 23. Räkningar, inkasso och kronofogen 24. Avbetalningar 25. Skuldsanering 26. Information om sajten och ifokus 27. Laga billig mat 28. Varning för....! 29. Tävlingar! 30. OT-trådar
09. Blocket, Tradera och Ebay

Oseriös "hyresvärd" VARNING

2016-11-04 12:58 #0 av: Neangustavson

Jag skulle vilja varna om en väldigt otrevlig och oseriös hyresvärd vid namn ***** *********. Han lade ut en annons på blocket där han ville hyra ut en lägenhet i centrala Norrköping. Jag svarade på annonsen och skickade referenser och personnnummer som han önskade. Varpå han svarar och säger att vi kan komma på visning. Väl på visningen säger han att han måste bli av med lägenheten väldigt fort så att han slipper förlora pengar. Han sa att han vill att vi tar den och praktiskt taget sa att den var våran om vi sa ja, vi fick 24 timmar på oss att svara. Jag smsade i tid och sa att vi gärna tar den, men fick då inget svar, då mailade jag (fortfarande i god tid). När det gått långt över 24 timmar mailade jag igen varpå, inget svar. Jag ringde då upp honom och fick höra detta: "Jaha är det du, nej det blir inget." Jag frågar då självklart hur det kommer sig då han så gott som sagt att bostaden var våran. varpå han stammar fram: "Ööööh jo jag gillade de andra bättre, det blir inget, hejdå" sen lade han på luren i örat på mig.

Ska den här personen verkligen få bedriva uthyrning?  Så oproffessionellt och otrevligt bemötande tycker jag inte är okej. Hur får man bort en sån här person från internet?

Namnet borttaget av sajtvärd pm:a TS om ni vill veta.

Anmäl
2016-11-04 13:03 #1 av: Hera

Eftersom det lär vara ord mot ord lär du inte få bort honom från nätet.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-11-04 13:04 #2 av: Gronstedt

Varför skulle inte vederbörande få hyra ut till vem han vill, när han vill? Om du dessutom skickat ditt svar i former där du inte fått någon bekräftelse på att han mottagit det, ser jag inte att du har något att klaga över.

Anmäl
2016-11-04 13:07 #3 av: Ria74

Jag har redigerat TS inlägg och plockat bort namnet eftersom i detta fallet står ord mot ord. Vill ni veta namnet på hyresvärden förslår jag att ni pm:ar TS

// sajtvärden

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl
2016-11-04 13:14 #4 av: tlover

Som hyresvärd är det inget måste att man måste gå efter något slags kösystem. När vi bestämde vem vi hyr ut vårt hus till så bestämde vi det helt enkelt efter vem vi gillade mest.

Det är inget oseriöst med det

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2016-11-04 13:27 #5 av: Hera

Det är dock oseriöst att lova någon en lägenhet och säga att man får den om man gör si och så. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-11-06 09:49 #6 av: Aleya

Få bort kan du nog inte få. Utan man har som hyresvärd rätt att välja vilka man ska ha boende hos sig, jag bör själv förvånad då jag via nätet hittade en ny lägenhet och hyresvärden ville inte ens kolla upp min inkomst, nu hade jag ju en inkomst så det var ju inte problem, men han fick tyvärr ett rötägg på tråden då han gjorde som han gjorde, en knarkare som förde ett jävla liv. Hon blev vräkt tillslut. Men det krävdes att polisen blev inblandad. Det är ju trist att han lovade men det är tyvärr inte mycket man kan göra åt denna situationen.
Hoppas du får tag på en annan lägenhet.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl